Alpenverein Edelweiss OEAV.CZ Warg

Warg – outdoorová značka do divočiny

Warg je značka vytvořená týmem vývojářů z 4camping, kteří jsou zároveň náročnými cestovateli a milovníky přírody. Během svých dobrodružství po celém světě potřebují jen to nejlepší, ví, co chtějí, a vybavení značky Warg tak vytvořili přímo pro své daleké expedice, horské přechody a zimní putování.

4camping navíc stojí i za Výstavou stanů, jedinečnou výstavně-prodejní akci s největší nabídkou stanů, spacáků a karimatek. Dlouholeté zkušenosti s prodejem outdoorového vybavení tedy umožnilo přenést nabyté znalosti přímo do výroby vlastních produktů. Vývojáři progresivní značky Warg se snaží své znalosti předávat dál a jezdí přednášet o technologiích a výrobě outdoorového vybavení i na české univerzity. 

Alpenverein Edelweiss OEAV.CZ Warg

Vybavení značky Warg je synonymem pro kvalitu, výjimečnost a dobrodružství. V produktovém portfoliu najdete vybavení z nejlepších materiálů, pečlivě vybíraných a dlouhodobě testovaných naším interním týmem, ale i týmem externích testerů. Všechny výrobky značky Warg jsou navrženy tak, aby splňovaly nároky i těch nejnáročnějších uživatelů, ale zároveň byly cenově dostupné. 

Mezi ty nejžádanější produkty patří zcela jistě turistické stany, spacáky a karimatky. V kategorii stanů najdeme i modely s váhou 1450 g. Dále jsou v nabídce oblíbené ultralehké karimatky nafukovací i samonafukovací, vařiče a cestovní vychytávky. Za zmínku rozhodně stojí i péřové spacáky, které svou kvalitou patří ke špičce ve své kategorii. 
 

3x3 tipy na produkty značky Warg

Tři novinky, které vás zaujmou svou lehkostí a propracovaností:

Stan Warg Protrek 2 – ultralehký stan s váhou pouhých 1100 g. Díky oboustranné silikonizaci je stan nejen lehký, ale také skvěle chrání před UV zářením a vlhkostí.

Spacák Warg Ursus – skvělý poměr mezi teplotním komfortem a hmotností díky izolaci z mikrovlákna Warmthal. S podšívkou Comf-In, která je příjemná jako bavlna.

Karimatka Warg NeoLite Insulated – díky tepelnému koeficientu R-value 4,5 a lehké konstrukci z 20D nylonu je skvělou volbou pro celoroční použití i pro náročnější outdooráky. S tloušťkou 8 cm a vzduchem plněnými kanálky poskytuje maximální pohodlí a skvělou sbalitelnost.

Warg hlavním partnerem fotosoutěže Alpenvereinu 2024

Účastníci letošního ročníku naší fotosoutěže se mohou těšit na hlavní cenu, kterou je právě ultralehký samonosný stan Warg Midi pro 2 osoby (barva zelená). Pochlubte se vašimi nejlepšími snímky! Pokud byste nepřesvědčili porotu, vždy si ještě můžete naklonit hlasování veřejnosti a vašich fanoušků. 

Více na stránce fotosoutěže

Nadstandardní parametry za příznivou cenu.
Warg 4camping logo
Warg
Outdoorová značka do divočiny.

Warg je značka vytvořená týmem vývojářů z 4camping, kteří jsou zároveň náročnými cestovateli a milovníky přírody.

Staňte se členem
Alpenvereinu

Využívejte skvělé pojištění nejen do hor s řadou dalších výhod.

Z aktuálního dění

Také by vás mohlo zajímat